Episode 31: Wes Tucker – Ben Harper/Fight for Your Mind

Episode 31 is now up on ðŸ, Google Play, Stitcher and TuneIn! In this episode, songwriter/musician Wes Tucker of Wes Tucker & The Skillets shares how he discovered the socially conscious, melting pot of music of Ben Harper (as an opener for Pearl Jam in the mid 90’s), and then subsequently borrowing a few albums from an old friend after that first live experience! We focus on Ben Harper’s 1995 album Fight for Your Mind, which was his last solo offering on Virgin Records before the official introduction of Ben Harper & The Innocent Criminals. Enjoy our conversation as we go track x track! ðŸ‡¦ðŸ‡´ ðŸ‡¨ðŸ‡² ðŸ‡¨ðŸ‡« ðŸ‡¹ðŸ‡© ðŸ‡ºðŸ‡¬ ðŸ‡¯ðŸ‡² ðŸ‡ªðŸ‡¬ ðŸ‡³ðŸ‡ª ðŸ‡¬ðŸ‡­ ðŸ‡°ðŸ‡ª ðŸ‡³ðŸ‡¬ ðŸ‡¸ðŸ‡´ ðŸ‡¨ðŸ‡® ðŸ‡ªðŸ‡¹ ðŸ˜ŠðŸ™ŒðŸ™ŒðŸ™Œâ˜ï¸#benharper #fightforyourmind #oppression #burnonedown #weissenborn #benharperandtheinnocentcriminals #1995 #covertocoverwithMT #covertocoverconversations

https://player.rss.com/covertocoverwithmatttarka/27815

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s